top of page

NATUURSTEEN IN DE BADKAMER

 

Waarom zou ik kiezen voor natuursteen in mijn badkamer?
Natuursteen is een prachtig natuurlijk product, met een tijdloze en elegante uitstraling. Natuursteen kan zowel toegepast worden in meubels (badkamermeubels), als in vloeren en wanden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld wasbakken te maken van natuursteen.

 

Is natuursteen geschikt voor een badkamervloer?
Natuursteen is zeker geschikt voor een badkamervloer. Het is wel belangrijk om stil te staan bij de veiligheid: een marmeren vloer kan erg glad worden als hij nat is. Kies daarom voor een steen met een ruwere afwerking.

 

Is natuursteen geschikt voor de badkamer?
Ja, natuursteen is zeker geschikt voor de badkamer. Wij adviseren de natte gedeeltes te bekleden, zoals de vloer, de douche, het gedeelte boven het bad, bij het toilet en bij de wastafel. De rest van de wanden kunnen dan mooi gestuukt worden, zodat de natuursteen volledig tot zijn recht komt. Men kan ook een inloopdouche met natuursteen maken, dan loopt de natuurstenen vloer mooi door. De mogelijke toepassingen van natuursteen in de badkamer zijn legio. Wij adviseren u graag!

 

Hoe verwijder ik kalkafzetting uit mijn natuurstenen wastafel of douche?
Er zijn speciale reinigingsmiddelen om vlekken op natuursteen te verwijderen. Deze verkopen wij in onze showroom. Nagenoeg alle vlekken zijn te verwijderen. Hardsteen vormt hier een uitzondering op, dit materiaal neemt sneller vlekken op. Dat hoort bij dit type natuursteen en draagt bij aan de geleefde uitstraling.

 

 

bottom of page