top of page

NATUURSTEEN VAN D&S NATUURSTEEN

 

Waarom kies ik voor D&S Natuursteen?
Natuursteen is onze passie. Wij willen dat u de juiste keuze maakt en daarvoor is het juiste advies onmisbaar. Door goed te luisteren naar uw wensen en mogelijkheden, helpen wij u bij het vinden van de perfecte natuursteen.
We beschikken over een eigen steenhouwerij. Hierdoor is exact maatwerk mogelijk én is de doorlooptijd tussen aankoop en levering van de steen heel kort.
Vanzelfsprekend is de keuze in natuursteen heel breed, wij leveren marmer, leisteen, graniet, en hardsteen. En dan is onze prijs/kwaliteit-verhouding ook nog eens meer dan prima.
Bekijk onze testimonials van onze klanten onder het kopje "klanten". U kunt dan zien waarom zij voor ons bedrijf gekozen hebben én hoe dat bevallen is.

 

Wat zijn de levertijden van D&S Natuursteen?
De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Als we maatwerk produceren in onze steenhouwerij zoals bijvoorbeeld een aanrechtblad, zit er tussen het opmeten en plaatsen maximaal 1 à 2 weken. Vensterbanken en dorpels maken we binnen een week. Als u veel meters bestelt, kunnen wij uw partij natuursteen direct uit het land van herkomst importeren. Dit is vaak veel voordeliger. De levertijd is dan 10 tot 12 weken.
De kracht van ons bedrijf is dat we op zeer korte termijn maatwerk kunnen leveren.

Hoe lang bestaat D&S Natuursteen?
Natuursteen is al ruim 30 jaar onze passie. We verzorgen zeker niet alleen de verkoop, maar we dragen ook zorg voor de inkoop én voor het zagen en bewerken van de natuursteen.

 

 

 

bottom of page