top of page

Natuurstenen vloer: een leven lang mooi!


Een natuurstenen vloer zorgt voor een directe upgrade van elke ruimte. Natuursteen is zeer duurzaam en uiterst veelzijdig. De sfeer van een marmeren vloer is heel anders die dan van een leistenen vloer. Ook de verschillen binnen de gesteentes zijn enorm. Zo kunt u kiezen voor een diepzwarte, hoogglanzende marmer, maar gevlamde, ruwe marmer is eveneens mogelijk, Ook in onderhoud zijn er belangrijke verschillen tussen de diverse soorten natuursteen. Laat u informeren en adviseren door onze natuursteen experts. Ze vertellen u graag álles wat u wilt weten over natuurstenen vloeren.

 

Leggen van natuurstenen vloer
Niet alleen de keuze van de natuurstenen tegels, maar ook het leggen van een natuurstenen vloer is veel bepalend. Ogenschijnlijke details zoals de voeg bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van de vloer. Wij adviseren u graag over het leggen van uw natuurstenen vloer. Onze vakmensen zijn opgeleid om specialistische werkzaamheden uit te voeren.

Meest verkochte natuurstenen vloeren
Natuursteen is zeer veelzijdig. Hieronder tonen wij u onze top 5 van meest verkochte vloeren van natuursteen. Naast deze toppers is de keuze in tegels van natuursteen enorm. In onze showroom tonen wij u graag nog veel meer mogelijkheden.

Ontvang GRATIS Natuursteen Advies voor Jouw Keuken, Badkamer of voor Vloeren!

 

Ben je op zoek naar het perfecte natuursteen voor je keukenblad of vloeren, maar weet je niet waar te beginnen? Wij staan klaar om je te helpen! Profiteer nu van ons GRATIS advies voor natuursteen.

Waarom Kiezen voor ons advies?

  1. Deskundig Advies: Onze ervaren natuursteenexperts helpen je de ideale steen te kiezen die past bij jouw stijl en behoeften.

  2. Maatwerk: Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is. Ons advies is afgestemd op jouw specifieke wensen en de kenmerken van jouw keuken of vloer.

  3. Kosteneffectief: Ontvang waardevol advies zonder kosten. Bespaar tijd en geld door de juiste keuze te maken vanaf het begin.

Dit is natuurlijk allemaal geheel vrijblijven! Je zit nergens aan vast!

Vraag je GRATIS advies nu aan!

Bedankt voor je aanvraag!

WhatsApp Image 2021-09-29 at 13.42.31 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-09-29 at 13.42.31 (2).jpeg

Keramische tegels - Sfera greige 80x80 - €32,50 ex btw/m²
 


 

Castle Stone
Castle Stone is een betonkleurige leisteen met een ruige uitstraling. De voegen zijn iets breder, omdat de bewerking van de vloer ruw/getrommeld is. Dit geeft de indruk dat de vloer al eeuwenlang in de ruimte ligt. Een Castle Stone vloer is prachtig in elke ruimte: van woonkamer tot badkamer en van hal tot keuken.


 

WhatsApp Image 2021-09-30 at 10.14.11.jpeg

Mustang
Mustang is een bijzondere en bovendien gunstig geprijsde Braziliaanse leisteen. Elke steen is uniek door zijn aparte tekening. De strakke zaagkanten zorgen voor een mooi contrast. Deze vloer dient in speciale lijm gelegd te worden: vakmanschap! Mustang leisteen vindt zijn toepassing als vloertegel in elke gewenste ruimte.
 

Steel Grey
Deze graniet komt uit India. De oppervlakte is leather finish, dat wil zeggen dat deze natuurstenen vloer een speciale behandeling heeft gehad: De vloer is eerst grof gemaakt en daarna weer geslepen, hierdoor ontstaat een ‘krokodillenpatroon’.  De bewerking zorgt ervoor dat deze natuursteen zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en niet vlekgevoelig is. Een granieten vloer van Steel Grey  is zeker een aanrader bij intensief gebruik van de vloer.
 

Harrapah Black
Deze Indische leisteen heeft een door zijn kleur en grof getrommelde afwerking een rustieke uitstraling. Harrapah tegels werd vroeger veelvuldig gebruikt in kloosters en kerken. Tegenwoordig komt deze natuursteen perfect tot zijn recht in elk interieur, van modern tot landelijk. Harrapah Black heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
 

Laperto
Deze Italiaanse marmer in verschillende tinten beige is een klassieker. De fossielen (schelpen) in deze marmer zijn uniek. De vloer heeft een warme uitstraling en is breed toepasbaar, als vloertegel en wandtegel maar ook bijvoorbeeld voor trappen. Laperto wordt zowel gebruikt in woningen als in bedrijven en is geschikt voor intensief gebruik.

 

WhatsApp Image 2021-09-29 at 13.42.31.jpeg

Kom langs in onze showroom!
We hebben diverse keramische, hardsteen en houtlook tegels tegen super prijzen vanaf €27,50 ex. btw/m².

 

bottom of page