OVERIGE
 

Natuursteen, natuurlijk óveral
Natuursteen is prachtig. Een vloer van natuursteen zorgt voor een quality boost voor élke ruimte. En een prachtig natuurstenen aanrechtblad of natuursteen in de badkamer is elegant, tijdloos en duurzaam. Daar blijft het niet bij; natuursteen heeft oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Heeft u al eens gedacht aan traptreden van natuursteen, natuurstenen vensterbanken of een prachtig terras in een mooie natuursteen? Ook onder meer gevelbekleding, vijverranden, dorpels en tafels kunnen perfect uitgevoerd worden in natuursteen.

Eigen steenhouwerij
In onze eigen steenhouwerij zorgen wij snel voor perfect maatwerk. Wellicht denkt u dat natuursteen onbereikbaar is en dat maatwerk helemaal niet betaalbaar is? Informeer eens bij ons naar de prijzen. We hebben al vaak ervaren dat men aangenaam verrast is!

Uw specialist in natuursteen
Natuursteen is een verzamelterm voor vele soorten steen. En elke natuursteen heeft zijn eigen eigenschappen. Niet iedere natuursteen is geschikt voor elke toepassing. Maar er is wel altijd geschikte natuursteen, voor nagenoeg elke toepassing. Kwestie van goed advies. En dat geven we u heel graag. Natuursteen is al decennialang onze passie. En die delen we graag met u!

Deze crystal black vijverrand is 30 cm breed

Deze tafel is 2,70 lang en 1 meter breed. 

Rusty slate leistenen wand

Deze crystal black gebrand (anti slip) 

Deze tafel is 1.80 lang en 90 cm breed. 

Hardstenen trap met antislip rand

Deze vensterbank is licht gezoete hardsteen en is op maat gemaakt in onze steenhouwerij.  

Azul valverder traptredes

Zeer exclusief maatwerk. Speciaal op kleuren en wensen van u als klant afgestemd. Prijs op aanvraag.